Hva gjør terapeuten
Spirituality

 

"Vi er et symptom av vår fortid ! " Andrew Verity

Hvor ofte trenger jeg behandling ? 

Antall behandlinger er veldig individuelt. Det er først og fremst helt opp til deg selv – hvor mye du vil oppnå i livet ditt. Jo flere ganger, desto mer nytte får du av behandlingen. Behandlingen gir deg tilbake dine medfødte ressurser og hjelper deg til full restitusjon og fjerner dermed dine plager og begrensninger. Regelmessig behandling vil hjelpe deg å oppnå dine livsmål. Ønsker du denne fremgangen er det smart med kontinuitet. Det er viktig å understreke at kinesiologen jobber med årsaken til problemer og stagnasjon i livet, ikke selve symptomet på plagen.

Akutte ubalanser forsvinner fort. Har du hatt et problem lenge, i årevis, er det større sjanse for at det tar lengre tid. Vanligvis anbefales minst 10 behandlinger innen et ikke alt for langt tidsrom. Du vil selv kjenne om du drar nytte av behandlingen.

Ofte forsvinner emosjonelle problemer som dugg for solen. Og mange vil faktisk benekte de emosjonelle problemene de hadde da de kom første gangen. Men da har man oppnådd målet og nye utfordringer vil dukke opp i livet ditt. Det ideelle er at man tar ”vedlikehold” regelmessig i vår hektiske hverdag. Det kan dreie seg om mer eller mindre en gang annen hver måned.

Bedre helseforsikring finnes ikke !! Vi bruker mer penger på vedlikehold av bilen enn kroppen vår. Uten oljeskift vil bilmotoren havarere. Slik er det også med energibalansen i kroppen vår.

På våre en-dags NevroTreningkurs til selvhjelp  kan du lære å behandle deg selv til å få mer energi, bedre restitusjon, avgifting, sterkere muskler og mer utholdenhet v.h.a. en 10 minutters øvelse, anbefales i tillegg til behandling eller separat.

 

En Profesjonell Kinesiologi (Nevrotrenings) behandling tar fra 1 time til 2 timer og koster 800,- kroner.

Første gangen tar vanligvis ca. 2 timer.

 

Behandlingene og metodene er ikke ment å skulle diagnostisere eller behandle sykdom, eller som en erstatning for medisinsk tilsyn. For behandling av sykdom henvises den enkelte til sin lege.