Hva gjør terapeuten
Spirituality

Hva skjer, hva kan jeg forvente?

Behandlingen avdekker nevrologsiske valg som har gitt begrensninger som over tid har ført til problemer. Man blir gjort oppmerksom på disse. De nye valgene som blir gitt under behandlingen trenger tid til å etableres. Det kan være at du etter behandlingen kjenner at du har fått en masse energi eller at du kjenner deg veldig sliten. Noen ganger føler man varme stiger i kroppen eller at man fryser. Dette er tegn på at det virkelig skjer noe i kroppen og det er bra. 

Det er viktig å gi etter for det du kjenner i kroppen, er du sliten, ta deg ekstra søvn og hvile, kanskje du bør være borte fra jobben en dag for å sove. Lytt til kroppens signaler nå rydder kroppen opp. 

Det er til vanlig viktig å drikke vann minst 2 liter daglig. Etter behandlingen er det enda viktigere å passe på å drikke mye vann (te, kaffe, eller brus er ikke vann men vanndrivende). Ofte er det mange giftstoffer både fysisk og emosjonellt som skal forlate kroppen etter behandlingen. Å unnlate å drikke mye kan rett og slett skade kroppen. Vann er en støtte til utrensningen. Behandlingen avdekker nevrologsiske valg eller kompenseringer og begrensninger som over tid har ført til problemer. Det kan være tøft å bli konfrontert med disse. De nye valgene som blir gitt under behandlingen trenger tid til å etableres. Det er viktig at eventuelle hjemmeøvelser og andre tiltak følges nøye opp. 

Gamle symptomer kan igjen dukke opp for så etterhvert å forsvinne fordi restitusjonsprosessen følger 3 urgamle naturlover:

1. Restitusjon skjer ovenfra og ned. Dette betyr at vi først må endre vår holding til oss selv og våre problemer. Eller ha en mental forståelse av hvem vi er og hva problemet er.

2. Restitusjon skjer innenfra og ut. De viktigste indre organene først og utover til mindre viktige organer og huden til slutt.

3. Symptomene vender tilbake i omvendt rekkefølge av sine tidligere utbrudd.

På grunnlag av disse naturlovene kan det være slik at du opplever forverring av symptomer eller at det t.o.m. dukker opp gamle symptomer før du blir bedre. Følelser som lenge har vært lagret i kroppen vil ofte utløse smerte etter behandlingen i de delene av kroppen som de har vært lagret i. Dette er helt normalt i en slik prosess og det tyder på at behandlingen virker etter sin hensikt. Her jobbes det med årsaken ikke symptomlindring. Det er viktig å huske. Nevrotrening er en forandringsprosess som du selv må ta ansvar for å følge opp. Ingen andre enn du selv kan gjøre det til det beste for deg selv !

Behandlingene og metodene er ikke ment å skulle diagnostisere eller behandle sykdom, eller som en erstatning for medisinsk tilsyn. For behandling av sykdom henvises den enkelte til sin lege.

Nevrotrening norge mob 93 28 07 16