Hva gjør terapeuten
Damer

Hva skjer, hva kan jeg forvente?

Behandlingen avdekker nevrologsiske valg som har gitt begrensninger som over tid har ført til problemer. Man blir gjort oppmerksom på disse. De nye valgene som blir gitt under behandlingen trenger tid til å etableres. Det kan være at du etter behandlingen kjenner at du har fått en masse energi eller at du kjenner deg veldig sliten. Noen ganger føler man varme stiger i kroppen eller at man fryser. Dette er tegn på at det virkelig skjer noe i kroppen og det er bra. 

Det er viktig å gi etter for det du kjenner i kroppen, er du sliten, ta deg ekstra søvn og hvile, kanskje du bør være borte fra jobben en dag for å sove. Lytt til kroppens signaler nå rydder kroppen opp. 

Det er til vanlig viktig å drikke vann minst 2 liter daglig. Etter behandlingen er det enda viktigere å passe på å drikke mye vann (te, kaffe, eller brus er ikke vann men vanndrivende). Ofte er det mange giftstoffer både fysisk og emosjonellt som skal forlate kroppen etter behandlingen. Å unnlate å drikke mye kan rett og slett skade kroppen. Vann er en støtte til utrensningen. Behandlingen avdekker nevrologsiske valg eller kompenseringer og begrensninger som over tid har ført til problemer. Det kan være tøft å bli konfrontert med disse. De nye valgene som blir gitt under behandlingen trenger tid til å etableres. Det er viktig at eventuelle hjemmeøvelser og andre tiltak følges nøye opp. 

 

"Vi er et symptom av vår fortid ! " Andrew Verity

Hvor ofte trenger jeg behandling ? 

Antall behandlinger er veldig individuelt. Det er først og fremst helt opp til deg selv – hvor mye du vil oppnå i livet ditt. Jo flere ganger, desto mer nytte får du av behandlingen. Behandlingen gir deg tilbake dine medfødte ressurser og hjelper deg til full restitusjon og fjerner dermed dine plager og begrensninger. Regelmessig behandling vil hjelpe deg å oppnå dine livsmål. Ønsker du denne fremgangen er det smart med kontinuitet. Det er viktig å understreke at kinesiologen jobber med årsaken til problemer og stagnasjon i livet, ikke selve symptomet på plagen.

Akutte ubalanser forsvinner fort. Har du hatt et problem lenge, i årevis, er det større sjanse for at det tar lengre tid. Vanligvis anbefales minst 10 behandlinger innen et ikke alt for langt tidsrom. Du vil selv kjenne om du drar nytte av behandlingen.

Ofte forsvinner emosjonelle problemer som dugg for solen. Og mange vil faktisk benekte de emosjonelle problemene de hadde da de kom første gangen. Men da har man oppnådd målet og nye utfordringer vil dukke opp i livet ditt. Det ideelle er at man tar ”vedlikehold” regelmessig i vår hektiske hverdag. Det kan dreie seg om mer eller mindre en gang annen hver måned.

Bedre helseforsikring finnes ikke !! Vi bruker mer penger på vedlikehold av bilen enn kroppen vår. Uten oljeskift vil bilmotoren havarere. Slik er det også med energibalansen i kroppen vår.

Hva skjer under behandlingen ?

NevroTrening eller Moderne Kinesiologi behandlinger er i all sin enkelhet basert på at vår "superbevisste" underbevissthet har lagret absolutt alle hendelser i vårt liv inne i våre muskler og meridianer på cellenivå. Kroppen "vet" derfor alt om hva som forstyrrer vårt selvregulerende system i å fungere optimalt. Visse hendelser og ulykker i livet klarer ikke selvreguleringssystemet å kompensere for. Dette skaper ubalanser som forbruker mye energi og reduserer vårt immunforsvar eller restitusjon.

Redusert evne til restitusjon betyr igjen at vi kan invaderes av virus og bakterier eller ikke bygge opp slitte ledd og muskler om natten mens vi sover. Dårlig restitusjon vil før eller senere føre til plager i kroppen.

Er vi i ubalanse så betyr det at energien er blokkert i en eller flere muskler eller meridianer. Det kan sammenlignes med å kjøre bil med håndbrekket på. Over tid fører dette til plager samt dyre "service" kostnader.